Najem barmana

 

Z barmanstvom imamo več kot 10 let izkušenj. Ideja o našem barmenskem teamu je zaživela iz težnje po popolnoma samostojni organizaciji dogodkov, torej da sami poskrbimo tako za promocijo, zbiranje ponudb kot tudi za samo realizacijo.

V obdobju delovanja barmanskega teama ilovecocktails.si smo uspešno sodelovali s preko 50-imi gostinskimi lokali in podjetji.

Nudimo možnost najema enega ali več barmanov, prav tako nudimo možnost, da zraven barmana najemete še prenosni šank. Za najem barmana se že dalj časa, poleg gostinskih lokalov, odloča vedno več podjetij, ki na svojih dogodkih (otvoritev, obletnica, druga praznovanja) želijo dodatno popestritev in pa nevsakodanjo ponudbo pijač, prav tako pa je občutno naraslo povpraševanje s strani fizičnih oseb, ki želijo na svojem dogodku (rojstni dan, poroka, abraham) enostavno nekaj več.

Vsi barmani teama ilovecocktails.si so usposobljeni tako na področju miksologije (sestava cocktailov in drugih mešanih pijač) kot na področju flaira(atraktivno mešnje pijač), prav tako pa lahko Vaš večer popestrijo še z izvedbo fire showa (animacija z ognjem), ki je del naše dodatne ponudbe.

Ob najemu barmana Vam po želji izdelamo tudi cocktail karto (sestavinsko in grafično).


Za izdelavo ponudbe pošljite povpraševanje na E-mail naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. , nas kontaktirajte na        040 423 111 ali pa enostavno izpolnite obrazec na naši spletni strani.

Spletna stran uporablja piškotke. Z uporabo piškotkov omogočamo boljšo uporabniško izkušnjo. Za več informacij o piškotkih kliknite na naslednjo povezavo .

Strinjam se z uporabo piškotkov.

EU Cookie Directive Module Information